Madona u zagrljaju FRAJERA koji je mlađi od nje 35 godina: Devojke zbog njega ČUPAJU KOSU, ali Natalija iz komšiluka ga je svima PREOTELA

Kraljica pop muzike Madona se posle posle četiri godine studijske pauze vraća na muzičku scenu sa novim albumom “Madame X” koji izlazi 14. juna. Ovo je Madonin četrnaesti po redu album koji je najvećim delom snimila u Portugaliji u kojoj se stacionirala poslednjih godina. Inspirisana njihovom kulturom i muzikom u saradnji sa producentom Dilpom dobila je inspiraciju za nove pesme.

U sredu je objavljen prvi singl sa albuma pod nazivom “Medellin” koju izvodi zajedno sa kolumbijskim pevačem Huanom Luisom Arias koji je poznatiji pod imenom Maluma.

Maluma je privukao pažnju publike širom sveta pre dve godine sa pesmom “El Perdedor” koja ima trenutno milijardu pregleda na Jutjubu, ali je publici najpoznatiji po provokativnom spotu za pesmu “Mala Mia” u kojem obnažen leži sa šest devojaka u krevetu.

Madona poslednjih godina ostvaruje poslovne saradnje sa aktuelnim izvođačima koji su bliski i popularni mlađoj publici, a na taj način je i ona sve mlađa i bliža publici.

Izvor: kurir.rs

Post Author: kemalrose