Last minute ponude za Hurgadu: Popusti od čak 100€ po osobi

Leto je pred vratima, a vi još uvek ne znate kuda na odmor? Ne brinite jer „Travelland“ za vas ima ponudu koja se ne odbija!

Možete letovati u Hurgadi, biseru egipatske obale, po neverovatnoj ceni od već od 285€! Iskoristite last minute ponude za letove 22, 26. i 29. maja, kao i 02, 05. i 09. juna i ostvarite popust od čak 100€ po odrasloj osobi, ili popust od 20€ za polazak 17. maja.

Zemlja faraona, dar Nila, biser Sahare, ili jednom rečju – Egipat! Na tlu ove afričke države nastala je jedna od najstarijih civilizacija na svetu. Brojni tragovi te magične i misteriozne prošlosti, poput čuvenih piramida, među koje spada i jedno od sedam svetskih čuda – piramida u Gizi, ili brojnih hramova na obalama Nila, svake godine privlače milione zadivljenih turista. Pored toga, Egipat je čuven i po dugim peščanim plažama, modernim letovalištima, povoljnoj klimi i kristalno čistom, toplom moru, što ga čini idealnom destinacijom za odmor.

Hurgada, Egipat

Jedno od najpopularnijih egipatskih letovališta nesumnjivo je Hurgada. Ovaj veliki turistički centar, koji je nekada bio samo ribarsko seoce, nalazi se na zapadnoj obali Crvenog mora, južno od glavnog grada Kaira. Sa svojim starim i modernim delom, predstavlja pravi spoj tradicionalnog i savremenog: s jedne strane – centar koji je pun bazara, džamija i živahne atmosfere, tipične za egipatski način života, a sa druge – urbani hoteli, restorani i klubovi, poznati po odličnom noćnom provodu. Duge plaže sa sitnim belim peskom, tirkizno more – najtoplije na svetu i netaknuti koralni grebeni upotpunjuju sliku idealnog letovališta. Zahvaljujući mističnom podvodnom svetu koji privlači turiste iz celog sveta, svrstava se među 5 najboljih svetskih centara za ronjenje.

Ukoliko i sami želite da iskusite čari bajkovite Hurgade, „Travelland“ vam nudi širok izbor luksuznih hotela u kojima možete uživati po povoljnim cenama: Beach Albatros Resort 5*, Sunrise Romance Resort 5*, Sunny Days El Palacio 4*, Elysees Dream Beach 3* i mnogi drugi. Svi hoteli su veoma komforni i izuzetno bogati različitim sadržajima: od restorana i barova, preko terena za sportske aktivnosti, spa centara, bioskopa, do igrališta za decu i akva parkova.

Hurgada, Egipat

U Hurgadi možete provesti 9 noći po fantastičnim cenama već od 285€ za polaske u maju, a za polaske u junu cene su od 340€. Ne zaboravite da za polaske 22, 26. i 29. maja, kao i 02, 05 i 09. juna dobijate popust od čak 100€ po odrasloj osobi, a za polazak 17. maja popust od 20€.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu.

Izvor: telegraf.rs

Post Author: kemalrose