SEVE SE POŽALILA KAKO TRPI TORTURU BIVŠEG VERENIKA: Milan me zlostavlja!

Severina Kojić optužila Milana Popovića da je psihički maltretira već pet godina, koliko traje njihova borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom * On me zastrašuje mejlovima, piše mi “uradiću ovo, uradiću ono”

Severina Kojić (47) tvrdi da je bivši verenik Milan Popović (53) psihički zlostavlja! Pevačica se požalila kako proživljava pakao već pet godina, koliko traje njena borba za starateljstvom nad sinom Aleksandrom (7).
 Prelazim težak put! Kad te neko godinama psihički zlostavlja i zastrašuje, postavlja se samo pitanje koliko si jak i da li ćeš iz toga naučiti šta ne treba raditi – rekla je na televiziji N1 pevačica, koja je odlučila da prekine višegodišnju medijsku ćutnju zbog promocije albuma “Halo”.

Korupcija

Seve objašnjava zašto je od 2014. godine izbegavala medije.
 Ja sam žrtva sistema i to traje već pet godina. Socijalna služba je već jednom izuzeta iz mog slučaja jer su se prema meni odnosili strašno nekorektno, ali to je sve zbog korupcije. Za sve ovo moram da govorim da se desilo navodno, jer ću biti tužena. Zbog svega toga mnogo godina nisam bila na televiziji jer sam se tada, kada je pokrenut ceo proces, plašila pitanja ljudi – rekla je pop zvezda, a zatim se ponovo osvrnula na oca svog deteta:
– On mene zastrašuje mejlovima, piše mi “uradiću ovo, uradiću ono”. I strašno je što to dozvoljavaju institucije koje ne rade svoj posao!

Najsrećnija na svetu

Pevačica je napomenula da ima veliku podršku muža Igora. Ona je otkrila da nije imala pojma da je Igor Kebin sin kad su započeli vezu 2015. godine.
– Igor je u moj život doneo sve – ljubav, poštovanje i novu porodicu. Kada smo se upoznali, ništa nisam znala o njemu, niti ko je on, niti ko mu je otac. Od početka smo imali podršku njegove porodice, a kada sam prvi put otišla kod njih kući, njegova majka Olja mi je rekla: “Zašto ti ovde nisi bila ceo život?!” Oni su bliska porodica, svakodnevno su u kontaktu i veoma su duhoviti – ispričala je Seve i napomenula da Igor malog Aleksandra voli kao svog sina.
– Kada su njih dvojica prihvatili jedan drugog, bila sam najsrećnija žena na svetu! – kazala je Kojićeva.

Post Author: anonimac5