NOVA DRAMA RADE MANOJLOVIĆ: PJEVAČICA PALA U ZAMKU GRAĐEVINSKE MAFIJE

Rada Manojlović riješila je da kapariše stan u novogradnji i za to je izdvojila čak 50.000 eura.

Ipak, kada je saznala šta se dogodilo njenoj koleginici Milici Todorović koja je ostala bez 60.000 eura i stana, folkerka je angažovala advokate.

Naime, Rada je navodno već bila odabrala stan i dogovorila sa investitorom da mu isplati pola sume prije useljenja, a drugu polovinu nakon toga, ali kada su njeni advokati provjerili papirologiju upozorili su je da ni slučajno ne daje novac za kaparu.

 Ispostavilo se da je u pitanju je objekat koji nije legalizovan i uknjižen, te je Manojlovićeva pozvala investitora i objasnila mu da je pronašla bolju ponudu od njegove, te da nije zainteresovana za kupovinu, prenosi Scandal.

On je, nakon toga, pobijesnio, te je počeo da proganja pjevačicu pod izgovorom da je navodno čuvao taj stan za nju, da je zbog nje odbio mnoge stalne kupce…

Uznemiravanje je prestalo tek kada je njen advokat poslao pismeno upozorenje investitoru u kom ga opominje da će ga prijaviti građevinskoj inspekciji ukoliko je ne ostavi na miru, te je i agonija u tom momentu za Radu konačno završena.

izvor: hayat.ba

Post Author: kemalrose