LUKA PREBIO NATAŠU BEKVALAC POSLE BAHANALIJA SA POZNATIM SRPSKIM TENISEROM! Te kobne noći, Nataša je Lazukiću ispričala gde je i s kim bila, posle čega nastaje potpuni haos…

Nakon što je prošle godine u aprilu kao bomba odjeknula vest da je Luka Lazukić prebio Natašu Bekvalac jer mu je u telefonu pronašla ljubavne poruke, svi su se pitali ko je misteriozna žena zbog koje je nastao skandal u njihovoj porodici.

Kako za Kurir otkriva Aleksandra Pavlović, u pitanju je njena koleginica Milena P., menadžerka jednog beogradskog hotela, koja se sa IT stručnjakom viđala i pre nego što se on oženio Bekvalčevom. Ona kaže da je njihova veza nastavljena i kada je pevačica ostala u drugom stanju i da je trajala dve godine.

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Sve sam videla svojim očima. Radila sam kao menadžerka prodaje u hotelu u kojem se moja šefica Milena viđala s Lukom dok je on bio u braku s Natašom. Time se ona i lično hvalila. Viđale smo Luku kad je dolazio i njih dvoje bi se odmah osamili na bazenu. Obično bi parkirao motor ispred ulaza, nekad je bio s prijateljima, ali uglavnom sam – svedoči Aleksandra i kaže da su redovno odlazili u spa-centar, gde niko nije smeo da uđe dok su oni sami.

– Milena ga je srdačno dočekivala i hvalila se kako nju voli, a da je Nataša nikakva. O njoj je sve najgore govorila: kako je niska, ružna, bubuljičava, da ga je navukla na dete, a da je Milena žena njegovog života. Eto, kakva je to žena koja bude sama sa oženjenim čovekom u bazenu i ne dozvoljava niko da priviri dole, a trudna supruga ga čeka kod kuće – pita se Aleksandra, koja tvrdi da je videla škakljive poruke koje je Lazukić razmenjivao s Natašom.

 

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

– Milena nam je pokazivala kako joj je Luka slao srca, pa poruke tipa: „Nedostaješ mi“, „Volim te“, „Ljubim te“ s raznim smajlićima. Njih dvoje si išli i na medijacije, mantre, tantričke masaže, slao joj je te umetničke poruke i slike – kaže Aleksandra i dodaje:

– Kad je izbio skandal, Milena ga je svim silama branila. Tada je krivicu svalila na Natašu. Pričala je kako je ona sama sebe povredila da bi njemu napakostila i da joj je Luka samo lupio šamar. Pričala nam je da je Lazukić nesrećan s Natašom, a da je njoj ostavljao cveće na jastuku. Žao mi je te pevačice jer je dobila udarce nakon porođaja, a videla sam da Luka uopšte nije cvećka. Moja šefica je pričala kako Luka voli da švrlja i da je to glavni razlog zbog čega je ona njega ostavila, a ovamo se viđala s njim dok je bio u braku – priča Aleksandra.

 

FOTO: STARSPORT SRDJAN STEVANOVIC

Nju je posebno šokiralo kad joj je šefica rekla da se u noći incidenta pevačica videla s teniserom Ilijom Bozoljcem.

– To je tek posebna priča. Nataša je navodno bila sa Ilijom, menadžerom i još nekim ljudima sa estrade. Rekla nam je da joj je Luka ispričao da su svašta radili. Milena je tvrdila da je Luka zbog toga poludeo i da je zato nastao skandal, a ne zbog poruka koje mu je ona slala. Toliko je bila opterećena Natašom da je istraživala sve o njenom životu, pa je pokušavala da je ocrni u našim očima tvrdeći da ona zna da je Bekvalčeva nekad bila bliska s Bozoljcem – završava Aleksandra.

 

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić
Foto: Marina Lopičić, Starsport Srđan Stevanović

Post Author: anonimac5