MUK U KUĆI TAKSISTE ALEKSANDRA SAVATIĆA KOJI JE POGINUO U DAČIJI: Otišao je po pozivu na vožnju, trbuhom za kruhom i poginuo! Živeo sa majkom, planirao da se ženi

Aleksandar Savatić (22) iz Valjeva poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac, nedaleko od Lazarevca.

U kući Aleksandra Savatića, taksiste Gradskog taksija u Valjevu, koji je poginuo u “dačiji” – neverica, pišu Novosti.

Majka zanemogla od tuge i bola!

Sestra Milica ne krije suze, kratko komentariše:

– Nema šta više da se priča, ostasmo bez našeg Ace.

U dvorištu porodice Savatić polako se okupljaju Aleksandrovi prijatelji, kolege, komšije. O njemu imaju samo reči hvale.

– Bio je kao hleb, svakom se našao da pomogne. Završio je Poljoprivrednu školu i nedavno počeo da taksira. Imao je devojku, planirali su zajednički život čim malo stanu na noge. A, evo šta se dogodi, kaže tiho jedan od Aleksandrovih prijatelja.

 Aleksandar je živeo sa majkom. Otac mu radi u Italiji, u špediciji. O tragediji je tek obavešten. Očekuje se da uskoro stigne u Srbiju.

– Ne znam šta da kažem. Toliko mladih ljudi da izgine zbog nečije bahate vožnje, pijanstva ili ne znam čega. Aleksandar je otišao po pozivu na taksi vožnju, trbuhom za kruhom. I poginuo. Pa gde je tu pravda. I ko će da vrati živote nevinih – pita se, kroz suze, njegov drug iz detinjstva i kraja.

izvor: kurir.rs

Post Author: kemalrose