Isplivali detalji: Otkriveno gdje Haris Berković i Rada Manojlović grade kuću

Pjevačica Rada Manojlović i njen izabranik Haris Berković odlučili su sagraditi ljubavno gnijezdo van Srbije, s obzirom na to da u Beogradu žive u iznajmljenom stanu.

Pošto je Haris često na relaciji Beograd – Gradačac, oni su odlučili da svoj budući dom sagrade na jednom od imanja koje je mladi pjevač dobio od djede.

– Haris često koristi priliku da dođe do rodnog mjesta, međutim, od kada je otpočeo ljubavnu vezu sa Radom, više je u Beogradu, što ga ne ometa da kad ima slobodnog vremena ode kući. Medutim, Rada i on su došli na ideju da osim što kupuju stan u Beogradu, sagrade i malu kuću na porodičnom placu u Bosni. Haris je mnogo vezan za svoj rodni grad, pa jedva čeka da radovi krenu. Jeste da je Rada sa njegovom porodicom u odličnim odnosima, ali vole imati privatnost. Zato je kuća idealno riješenje za njih dvoje – otkrio je izvor upućen u cijelu priču za Kurir.rs

Oni su, kako navodi naš izvor, prvo mislili da na placu sagrade montažnu kuću, ali su odustali od te ideje.

– Ne žele veliku kuću, otprilike oko 100 do 150 kvadrata. Rada voli manja mjesta i nikada nije bježala od novca toga. Svi znaju koliko je ranije uložila u kuću u Četerežu. Zato Haris i ona žele da to bude pravo njihovo malo carstvo u koje će dolaziti s vremena na vrijeme. Radove će osim vođe tima, nadgledati i Harisov otac Mirsad – otkrio je izvor za Kurir.rs.

Iako se ranije pisalo da nisu u dobrom odnosu Rada i njen budući svekar, Mirsad je to demantirao, te pohvalio pjevačicu i da mu ne smeta što postoji razlika u godinama između njegovog sina i Rade Manojlović.

Inače, i Radin tata Rade je ranije govorio da njegova kćerka voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje. Ni Rada Manojlović nije bila škrta na riječima kada su odlasci u Bosnu kod budućih svekrve i svekra u pitanju. Ona je u više navrata isticala da se jedino tamo lijepo odmori, ugasi mobilni telefon i uživa u prirodi

izvor: avaz.ba

Post Author: kemalrose