BIZARNI DOŽIVLJAJI DOSTAVLJAČICE PIZZE: ‘CURA MI JE OTVORILA PA SE OKRENULA…’

“Grupa mladih tinejdžerica (14-16 godina) koje su me preklinjale da im kupim pakiranje Bud Light piva i donesem im usput.”

“Žena koja me opomenula jer vozim Mazdu i napisala: ‘Nabavite pravi automobil’ na vrhu računa.”

“Jako pijan tip koji mi je dao svoj iPhone i tražio da snimim hrpu MySpaceastih fotki nas dvoje. Imao je ‘duck face’ na svakoj snimci.”

“Višestruke dostave lažnih narudžbi (neka vam je, meni je plaćeno gorivo i još pojedem tu pizzu).”

“Žena koja je ljutito zahtijevala da vidi moje dokumente jer nije vjerovala da sam žensko. Uzela mi je vozačku dozvolu iz ruke, utrčala u svoju kuću i pokazala je svojoj djeci pa mi je došla vratiti.”

“Tip koji je proveo cijelo vrijeme kopajući (impresivno veliko) ‘blago’ iz nosa. Onda ga je razmazao, na sreću, po svojoj kopiji računa.”

“Bijesna gospođa koja je vikala na mene punih pet minuta (pratila sam) jer je smatrala da je pizza trebala biti brže dostavljena. Zatim mi je dala dodatnih deset dolara za račun od šest dolara. Ne znam.”

“Nevjerojatno napušen tinejdžer koji je pokušavao izgledati trijezno, ali nije mu uspijevalo. Kad sam mu pohvalila novčanik s motivom Adventurea Timea (koji je bio supersladak) i pitala gdje ga je nabavio, odmah me prestravljeno pogledao, sjeo na pod i promrmljao: ‘Ja… ne znam. Ne znam…’”

“Grupa dečki od 20-ak godina koji su me nagovorili da pjevam originalnu verziju pjesme iz Pokemona, što sam i učinila. Inače, odradila sam to savršeno.”

“Višestruki slučajevi kad me ljudi pitaju da im prodam travu (kuje, nađite si dilera).”

“Starac koji mi je na račun napisao ‘jebi se’ i potpisao se.”

“Tip u tridesetima koji me preklinjao da mu besplatno dam pizzu jer ‘on tako puno radi’. Počeo je plakati i šmrcati kad sam mu rekla da ne mogu to učiniti.”

“Frajer u ogrtaču i čarapama sa sandalama na nogama (u zatvorenom) koji je bez riječi uzeo pizze iz mojih ruku i nije platio, nego samo zatvorio vrata. Višestruka kucanja nisu bila od koristi.”

“Klinac od maksimalno 14 godina koji me očajnički pokušao uvjeriti da igram WoW na besplatnom prilagođenom poslužitelju na kojem je on igrao.”

“Ženska na kućnoj zabavi koja mi je otvorila vrata i odmah se okrenula i povratila u svoj poštanski sandučić.”

“Predivan stariji lezbijski par kojem je bilo žao što nema dodatnog novca za napojnicu pa mi je umjesto toga dao veliku vreću pistacija. Trebala su mi tri sedmice da je pojedem.”

izvor: hayat.ba

Post Author: kemalrose